Volkan Konak, olaylar nedeniyle Trabzon’a gelemeyen BDP milletvekillerinin Trabzon’a gelmesini ve Maçka’daki kendi evinde kalmasını istemişti.O günlerde Volkan Konak tarafından yapılan o açıklama sosyal medayada hızla yayılırken tepkilerde şiddelenerek artmıştı.

Sosyal medaya üzerinden hızla yayılan tepki mesajında "Etimesgut belediyesi . Etimesgut'ta başlayan festival finalinde bu kanı bozuk şerefsizi sahneye çıkartacakmis .Haydi Ankaralı Etimesgutlu vatanseverler bu şerefsizi çıkacağı sahnede yumurta yağmuruna tutup protesto edelim .... Belediye Başkanı ve Kültür Müdürü inşallah yanlı tan döner..." denmişti.

Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği "Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali", geçtiğimiz günlerde büyük bir coşku ile başladı. İlk gün ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın sahne aldığı festivalin ikinci gününde Kıraç, üçüncü gününde ise Gökhan Tepe şarkılarıyla katılımcıları eğlenirdi. Bugün Soner Sarıkabadayı'nın sahne alacağı festivale sırasıyla: İrem Derici, Kutsi, Işın Karaca, Ferhat Göçer katılım sağlayacak. 10 gün sürecek festivalin kapanışını ise Karadenizli şarkıcı Volkan Konak yapacaktı.

Şarkıcı Volkan Konak'ın konseri iptal edildi

Ancak şarkıcının, çözüm sürecinde BDP heyetine yaptığı davet, Trabzon'da yaşanan terör saldırısının ardından yeniden gündeme geldi. Konak, BDP milletvekillerinin Trabzon'a gelmesini ve Maçka'daki evinde kalmasını istemişti. Konak'a tepki gösteren başkentliler, Etimesgut Belediyesi'nden 20 Ağustos'taki konserin iptal edilmesini istedi.

Gelen yoğun şikayetler üzerine açıklama yapan belediye, Volkan Konak konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Editör: TE Bilişim