DW Türkçe’ye konuşan Toklu, Peker’in iddialarının asılsız olduğunu söyleyerek yarın konuya ilişkin olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve bütün gerçeği belgeleriyle açıklayacağını kaydetti. Toklu, “Adalet Bakanlığı’na izin için başvurdum, yanıt gelince yarın açıklama yapacağım. Bütün belgeleri ortaya koyacağım” demiş, “Otelde kaldınız mı?” sorusuna “Bütün her şey ortaya çıkacak. Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimdir bir araştırın bakalım. Ben kendimden eminim” yanıtını vermişti.

SEDAT PEKER’DEN MAHKEME BAŞKANI ESAT TOKLU’YA CEVAP 

Sedat Peker bu açıklamaya Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’ya twitter hesabından yeni paylaşımlarda bulunarak cevap verdi.

Peker paylaşımında “Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu bey heyecanla benim hakkımda iftiradan vereceği şikayet dilekçesini bekliyorum. Bak sana neler yapacağım, seni rezil edeceğim.” dedi.

Sedat Peker şöyle devam etti “Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat toklu bey devletin hakimi yalan söyler mi? Ben tapuda baktırdım, son iki senedir o otelin sahibi SBK HOLDİNG’dir. Ayrıyeten geceliği 100.000 TL olan bu otelde yaptığın tatilin faturasını yayınlasana. Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey geçen sene sezgin baran korkmaz’ın parasına, oteline çöken ekiple seni orda buluşturan konu ne sen onu anlat!”


 

Editör: TE Bilişim