Organize suç örgütü liderlerinden biri olan ve AKP'ye olan yakınlığı ile tanınan Sedat Peker'in yurt dışına kaçtığı iddia edildi. Ancak Sedat Peker bu iddiaları yalanlayarak kaçmadığını ve balkanlarda olduğunu bunun yanı sırada eğitim ile diploma alacağını söyledi.

Yurt dışına kaçtığı iddia edilen Sedat Peker sosyal medya hesabı Instagram üzerinden açıklamalarda bulundu. Bir süredir yurt dışında olduğu tespit edilen Sedat Peker, yaklaşık 2 aydır Balkanlarda yaşadığını ve sene sonunda üniversite eğitimi tamamlaması sonrasında diplomasını alacağını belirtti.

İddiaları Yalanladı

Ticari çalışmalar içinde burada olduğundan söz eden Peker, oturum izni de aldığını ancak bazı sosyal medya hesapları üzerinden kendisine yönelik asılsız haberler yapıldığının da altını çizerek bunlara itibar edilmemesini rica etti. Karadağ'a kaçtığını yalanlayan Peker, eşinden de boşanmadığını ve ileride döneceğini ifade etti.

Türkiye'de herhangi bir suça karışmadığının da altını çizen Peker, polislerle ilgili bir sorunu bulunmadığına hain olanların da her zaman karşısında dikileceğini bilinmesini istedi. Hakkında çıkan iddialar sonrasında 'Oğlum bak git' videosu ile göndermede bulunan Peker, bu haberlerin kimler tarafından yayıldığını bildiğini ve onunla da hesabının bitmediğini yakın zamanda kendisine göstereceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim