Sedat Peker Youtube'de 8. videosunu yayınladı.

Peker, yeni videosunu, “Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar” başlığı ile yayınladı.

 Peker yine önce yoklamayala başladı.

"Süslü Süleyman'a tek ayak üstünde durma cezası vereceğim. Çünkü çok ayıp şeyler söylemeye başladı.

Çakma solculara, gazetecilere selam... Süleyman iççamaşırından sonra çocuk pornosunu örnek vererek konuşmaya başladı. Tedavi görmesi lazım. Süleyman bana artık doktorum diyeceksin. Biz senle artık ahiretlik olduk. Seni cehenneme koysunlar. Diyeceğim beni yanına koyun. Bizim artık ayrılmamız mümkün değil.

40 yaşından küçük kardeşlerim sizin sorununuz var. TV'de gördüklerinize inanıyorsunuz. İnanmayın dedim. Bana da inanıyorsunuz. Olaylara şüpheyle bakın. Doğruyu yayalamış olursunuz. Ben sizinle akit yaptım. Söz namus

Çakma solcular, gazeteciler geçmişte bana küfür yazdınız. 'Ben muhalifleri bayrak direğine asacağım oluk oluk kanlarını akıtacağım' demedim. FETÖ'cüler dedim. Aynı yalanı defalarca tekrarlarsanız inandırırsınız.

Başka bir başbakanlık dönemdeki skandalı anlatacağım. Ozaman da 'temiz toplum' diye bağırıyorlardı. Samimi söylüyorum. Bizim düşkün Abdulkadir bir yazı yazmış. 'Komplo' diye... Kameraya, tripota, zekaya yenileceksiniz."

KEŞKE TAYYİP ABİ OZAMAN OLAYLARA MÜDAHALE EDİP ÇÖZSEYDİ

"FETÖ'cülere, Pelikancılara, Derin Memet'e söyledim. 'Gelecek' dedim. Keşke bu kadar anlatım varken Tayyip Abi olaylara müdahale edip çözseydi...

Düşkün Abdulkadir CIA falan deyip duruyor. Onları geç yok öyle bir şey. Onlar da ne olduğunu anlamaya çalışıyor.

Filistin'e imgelerle destek vermeye çalıştım. Azerbaycan'da olay oldu. SEA'ları yolladık. Katar'da sorun oldu. Askeri birlik kurduk. Azerbaycan'da SOKAR var. Alt şirketleri var. Katar'da zaten başka yerler de paralar var. Filistin'de ne var. 'Hamaset'. Sonra 'Kardeşlerimizle beraberiz...' E oraya da yollasaydınız"

Ayrıntılar geliyor...

Editör: TE Bilişim