Esed rejimi güçleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında şehit düşen Tank Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları'nın son görüntüleri yürekleri burktu. Saldırıdan bir gün önce uçak saldırısından ucuz kurtulduklarını söyleyen Fırıncıoğulları'nın baba evine ateş düştü.

İdlib'de gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Tank Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları'nın son görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Saldırıdan bir gün önce çektiği videosunda uçak saldırısından ucuz kurtulduklarını belirten Fırıncıoğulları yürekleri dağladı.

Saldırıdan Ucuz Kurtulduk

Esed rejimi güçleri tarafından dün akşam saatleri içerisinde İdlib'de Türk askerlerine yönelik bir hava saldırısı gerçekleştirildi. Hain saldırıda 2 askerimiz şehit olurken 5 askerimizin de yaralandığı Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklandı. Şehit düşen askerlerimizden Fırıncıoğulları'nın çektiği son video ise gerçekleri gün yüzüne çıkardı.

Hain saldırıda Tankçı Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk ile birlikte şehit olan Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları, cep telefonu kamerası ile çektiği görüntüleri yakınlarına aktararak son uçak saldırısından ucuz kurtulduklarını ve saklandıklarını söylediği ortaya çıktı. Hain saldırıda şehit olan Fırıncıoğulları'nın cenazesinin Hatay'ın Samandağ ilçesinde düzenlenecek olan törenin ardından yarın toprağa verileceği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim