İdlib şehitlerimizden biri olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in cenaze namazına yine bir AKP'li bakan imzasını koydu. Orman ve Su İşleri Eski Bakanı AKP'li Veysel Eroğlu için şehidin cenaze namazının ikinci kez kılındığı ortaya çıktı.

İdlib'de şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin için Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde dün bir tören düzenlendi. Belediyenin hizmet binası önünde gerçekleştirilen cenaze namazının ikinci bir defa daha kılındığı belirlendi.

İkinci Kez Kılındı

Şehit yüzbaşının cenaze namazının Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu'nun gecikmesi yüzünden ikinci bir defa daha kılındığı iddia edilmişti. Ancak Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin'in ailesi tarafından yapılan son açıklamada, il müftüsünün henüz öğle namazı daha sona ermeden cenaze namazını kıldırdığı ve şehidin bazı yakınları ile cami cemaatinin de cenaze namazına katılamadığı ifade edildi.

Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin'in cenazesi İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'un cenaze namazı esnasında cemaatin önüne geçerek fotoğraf çektirmesi ile de uzunca bir süre sosyal medyada konuşulmuştu.

Editör: TE Bilişim