Akşener, "Seçim sonrası MHP ile birleşme olur mu?" sorusuna "Benim tanıdığım Devlet Bahçeli bu sandalye için adam vurur. Bizim açımızdan sorun yok da Sayın Bahçeli'nin neden bu gece uykusunu kaçırıyorsunuz?" şeklinde cevap verdi.

Akşener’in esprili bir dille verdiği cevaba bugün MHP’den yanıt geldi.

Meral Akşener’e saygı ve terbiye sınırları aşan, siyasette asla kabul edilemeyecek cümleler kullanan Semih Yalçın, kendi üslubunun çok yerinde olduğunu düşünerek “siyasi hilkat garibesi” , “dırdır makinesi” , “yılın politika vırvırcısı” gibi yazmaktan dahi imtina ettiğimiz ifadeler kullandı.

Hala 15 Temmuz darbe girişiminin gölgesinde kendilerini korumaya çalışmakta olan ve iktidarla ittifak yapmasına rağmen oy oranı eriyen bir partinin genel başkan yardımcısının mübarek ramazan ayında ağzından çıkan sözleri duymadığı aşikârdır.

“MHP, yandaş medyadan akıl almayacağı gibi, hiçbir siyasi partinin de arka bahçesi değildir'' diyen Sayın Semih Yalçın siyasette hoşgörü, çeşitlilik ve nezaket unsurlarından çok uzak olduğu gibi, adeta kalemşörlük yaparak nefret kusmaktadır.

Konu adam vurma olduğunda, konu koltuk olduğunda kimin azmettirici olduğu kimin tetikçi olduğu da ortadadır.

Bütün mesele bundan ibarettir.

Editör: TE Bilişim