İSAROD yöneticilerinden Hamit  Ceylan ve Mustafa Uğur İstanbul Anadolu yakasındaki okulları tek tek dolaşarak, servis esnafını bilgilendirme ve servisçilerin sorunlarına yerinde çözüm üretmeye çalışıyor.

İSAROD yöneticisi Hamit Ceylan Habererk'e yaptığı açıklamada " Biz yönetim olarak sosyal medyanın gücünün farkındayız. Ama eskiden bir şarkı vardı " Orada bir köy var uzakta, Gitmesekte ,  görmesekte o köy bizim köyümüzdür" diye. O devirler geçmişte kaldı. Artık gittiğin yer senindir.

İSAROD'ta 20 binin üzerinde kayıtlı esnaf var. Son seçimde 3 bin civarında oy kullanıldı. Demek ki, temas etmemiz gereken 17 bin kişi var. Sosyal medyada soldan sağa 5 bin, sağdan sola 5 bin kişi ile iletişim halindeyiz. Dokunulmamış, dertleri olan bu kadar esnaf varken oturmak sosyal medyadan klavye tıkırdatmak ne bize, nede başkanımız Hamza Öztürk'e göre bir şey  değil." dedi.

İSAROD yöneticisi Mustafa Uğur ise "Bildiğiniz gibi Üst Kaynarca, Fevzi Çakmak Mah. Şehit Tugay Karaman Cad No: 17'de  İSAROD Pendik şubesini açtık. Esnafımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Problemleri her ne olursa olsun, bir telefon kadar yakınız" dedi.

İSAROD yöneticisi Hamit Ceylan Özel Ahmet Şimşek Kolejinde yaptığı bilgilendirme toplantısında şunları söyledi; "Sektöre  yeni araç giriyor" diye bir söylenti var. Evet yeni araç giriyor ama, belediye den alınan kartlarla değil, Belediye şuan kart vermiyor. En son rakam 44 Bin lira idi. Eğer yeniden açılırsa 55 bin liradan açılacağı söyleniyor. Evet sektöre yeni araç giriyor, odamıza kayıt yaptırıyor. Ama bu belediyeden yeni taşımacılık kartı alarak değil, mevcut esnaftan kart satın alarak giriyor. Aslında mevcut sayı değişmiyor" dedi.


 

Editör: TE Bilişim