Oğan, "Bunlar bu cesareti nereden alıyor?" diye sordu.

İktidarın Suriyelilere yönelik politikalarına yönelttiği haklı eleştirilerle gündeme gelen Sinan Oğan, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Lütfen birisi Türkiye’de Üniversite okuyan bir Suriyeli Arap’ın, bir Iraklı Türkmen’den veya Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan Türkünden üstünlüğü nedir yazabilir mi? Niye Suriyeli bedava okuyor, üstelik burs alıyor da diğerleri yüksek ücret ödüyor?" ifadelerini kullanmıştı.

TEHDİT EDİLDİ

Oğan'a bu paylaşımının ardından, Türkiye'de üniversite okuyan bir Suriyeli'den tehdit mesajları geldi. 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan Suriyeli'nin tehdit mesajlarını yine Twitter hesabı üzerinden paylaşan Oğan, "Gelmiş ülkemdeki Van Yüzüncü Yıl Üniv. Tıp Fakültesi'nde bedava okuyor, ülkenin siyasetçisine "Sinancık" takipçilerime de "Cahil" deyip, tehdit ediyor" ifadelerini kullandı.

Oğan'ın açıklamaları şu şekilde:"Bu bedevideki @Muhammedalmakod küstahlığa bakar mısınız? Gelmiş ülkemdeki Van Yüzüncü Yıl Üniv. Tıp Fakültesi'nde bedava okuyor, ülkenin siyasetçisine "Sinancık" takipçilerime de "Cahil" deyip, tehdit ediyor. Verdiği bilgilerin tamamı yalan! Bunlar bu cesareti nereden alıyor?" 

HSEAP KAPATILMIŞ

Tehdit sonrası, bu aslan parçası kirişi kırarak, hesabını kapttığı görüldü. Ama Van küçük bir şehir olmasının yanı sıra, kaç Tıp fakültesi olabilir ki.

Twitter hesebı kapatmakla bu hesap kapanmaz gibi...

Vatandaş instagram hesabını kapatmayı unutmuş.

https://www.instagram.com/moha_mak/


 

Editör: TE Bilişim