Sinop'un Durağan ilçesinde 13 yaşındaki Ö.N.T. 2 yıl önce hamile kalarak bir bebek dünyaya getirdi. Henüz 11 yaşında doğurduğu bebeğin babası olarak işitme engelli E.T. isimli şahsın adı geçince gözaltına alındı ancak DNA testinde çocuğun babası olmadığı ortaya çıkınca 55 yaşındaki adam serbest bırakıldı.

Soruşturma sürecinde 12 yaşında olan Ö.N.T. şu anda 13 yaşında ve bir kez daha hamile. Küçük kızın yeniden hamile kalmasının ardından polis ekipleri soruşturmayı derinleştirerek küçük kızın yakınlarını da sorgulamaya başladı.

Doğurduğu bebeği Samsun Yetiştirme Yurdu'nda koruma altınan Ö.N.T., 55 yaşındaki işitme engelli E.T.'nin bebeğinin babası çıkmamasının ardından çelişkili ifadelerde bulunmaya başladı. Daha önce E.T.'yi suçlayan Ö.N.T.'nin, "Bana bunu yapanı tanımıyorum" şeklindeki çelişkili ifadelerin ardından korktuğu ve birini korumaya çalıştığı düşünülünce soruşturma yakınlarına yöneldi.

Bu sırada Ö.N.T. de koruma altına alınarak Samsun Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildi.

Galata Kulesi ve Selimiye Kışlası Kule-i Zemin Vakfı'na devredildiSanat

Baba, öz babası çıktı

Ö.N.T.'nin çelişkili ifadelerinin ardından babası Ömer T. de çelişkili ifadeler verince kendisinden DNA örneği alındı. Yapılan DNA incelemesi sonucunda da 2 bebeğin babasının da kız çocuğunun öz babası Ömer T. olduğu ortaya çıktı.

Kızına cinsel saldırıları gerçekleştiren baba Ömer T., gözaltına alındı. Sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede, mahkemece tutuklanan Ömer T., cezaevine koyuldu.

Editör: TE Bilişim