Sosyal medyada yandaş kesimin üyelerinden biri Baharzbek2 adlı kullanıcı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için tehdit içerikli bir paylaşımda bulunarak 'Vur emri' istemesi sonrasında gelen tepkiler ışığında korkusundan paylaşımını kaldırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için sosyal medya hesabı üzerinden tehdit içeren bir paylaşımda bulunan Baharzbek2 adlı kullanıcı hedef haline geldi. Provokasyon yaparak insanları birbirine düşürme amacı güden bu kullanıcı Kılıçdaroğlu için 'Vur emri' istedi.

Vur Emri İstedi

Sosyal medya üzerinde Baharzbek2 adlı kullanıcının Kılıçdaroğlu için sarf ettiği cümleler gündem oldu. Yaptığı paylaşımında sözde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çağrıda bulunan Baharzbek2, bir talepte bulunarak Kılıçdaroğlu hakkında 'Vur emri' çıkarılmasını istedi.

Çok sayıda kişiden gelen tepkilere daha fazla dayanamayan provokatör daha sonrasında korkudan paylaşımını kaldırdı ve özür dilemek zorunda kaldı. Ancak bu paylaşım sonrasında Kılıçdaroğlu'nun avukatlarının girişimlere başladığı haberi geldi.

Editör: TE Bilişim