Ali Kılıç CHP Maltepe İlçe Belediye Başkanı seçildiği günden bu güne kadar yaptığı görevinde Hiç ayırım yapmadan toplumun tamamını şefkatle kucaklayan örnek bir belediye başkanı...

Dünyanın başına bela olan koronavirüs salgını ile ilgili başta hükümet, Büyükşehir Belediye Başkanları birçok konuda halkın yanında halk için projeler üretti. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise hiç kimsenin hatırlamadığı, bir kenarda unutulan, hiçbir kurumdan maddi ve manevi yardım alamayan soydaşlarımızı hatırladı...
Afrika bölgesinden 100 binlerce insanı bünyesinde himaye ederken, bölgelerinde çeşitli sebeplerden dolayı Türkiye sığınan Türk soydaşlarımızı hiç bir şekilde hiç bir kurum hatırlanmadı..
Ülkemiz politikasından dolayı Suriyeliler vatandaşlık ve oturma izni çok kolay bir şekilde alırlar.
Bir çok STK başta olmak üzere Devletimizin ilgili kurumlarınca yardımda alırlar. Fakat soydaşlarımız geçici ikamet tezkeresi dahi alamadığı, ülkemizde zorunlu ikamet ettikleri bölgelerde ekonomik sıkıntı içerisinde kıvranırlar.

Bütün dünyayı saran koronavirüs salgınından dolayı hiçbir ekonomik getirileri olmadan hayata tutunmak için mücadele ettikleri bölgelerde onurlu, gururlu, duruş sergilediler. Hiçbir kamu kurum, kuruluşun, yardım derneklerinin, kapılarına gidip, biz açığız, mübarek Ramazan ayı çalışamıyoruz, işimiz de yok, bize yardım diye avuç açmadılar. Yerel yönetim olarak bölgesinde sürekli ilginç çalışmalar yapan Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç ise bölgesindeki Türk soydaşlarımızın durumundan haberdar olunca yaklaşık 50 aileye ramazan yardımı yaparak onların kalplerinde taht kurdu. Maltepe Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı Ali Kılıç, seçildiği günden bugüne Maltepe halkına hiçbir vatandaşın siyasi kimliğe bakmadan toplumun tamamını şefkatle kucaklayan örnek bir belediye başkanı oldu.

 

Editör: TE Bilişim