Soylu, "Ekrem Bey bana takmış. Sinirli zaten son zamanlarda. Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’un Kağıthane ilçesinde Çatalzeytin Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

İmamoğlu’nun sinirli olduğunu savunan Soylu, şunları söyledi:

“Son zamanlarda Ekrem Bey bana takmış. Sinirli zaten son zamanlarda. Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz. Çocuk anlatmak istiyor ona, ‘ukalalık yapma’ diyor. Şunu ifade edeyim; ona bir şarj doldurdular, şarjı bitti. Şimdi 31 Mart’a kadar dolu, bir de öz güven patlamasına girdi. Güç zehirlenmesine girdi, kimseyi takmıyor. Diyor ki, ‘Süleyman Soylu, senin İstanbul’da ne işin var’ diyor. ‘Otursana Ankara’da, İçişleri Bakanlığında görevini yapsana’ diyor. Olan benim çocuklara oldu, İstanbul’a gelemeyecekler. İzni ondan alacağız bundan sonra.”

NE OLMUŞTU

AK Parti'li yöneticilerin dün akşam İmamoğlu'nun televizyon programında söylediği sözlere dair hazırladığı montajlı video sonrasında bugün bir esnaf İmamoğlu'na tepki göstermişti. 

İmamoğlu da esnafa videonun montajlı halini izletmek iste de esnaf bunu reddetmeye çalışmıştı. İmamoğlu ise esnafa doğrusunu öğrenmesi gerektiğini belirterek yanağına dokunmuştu.

Editör: TE Bilişim