Başaran İlla da MHP diyor.

Bu karşılık M. Fatih Doğrucan o yazıya yazıyla cevap verdi; "biz partimizi kurarız gerisine bakmayız ve Meral Akşener'i yedirtmeyiz" dedi.

Ülkücü hareketin son günlerdeki en çok yorum yapılan yazıları olan bu iki yazıya, tepki noktasında Başaran'ın yazısı geliyor.

İşte bir kaç örnek;

Idris Demirci Suattır,ne yapsa yeridir..Şimdilik bu kadarını deyim..

Kazım Eliaçık Türk milliyetçiliğinin önundekı engelları kaldırmaya çalışan amaç ve araç arasındakı farkı gören herkesın yanındayız .16 nısan sonrası dengeelr bır defa daha degısmıs ve genel bır partı hareketını zorunlu kılmıstır.kısr partıcılık oynamaya calısanları bellı bır projenın uzantısı olarak goruruz.kaybedecek tek bır dakıka yoktur .sıyaseten geregı yapılım kıtle sahıpsız bırakılmamalıdır...

Birsu Türkoglu Gerçekten yazık oluyor inançlarmıza enerjimize milletimize devletimize çok yazık oluyor..Adı hareket olan ama her sefer hareketsiz bırakılan bu davaya çok yazık oluyor...MERAL hanım ile geleceğine umutla bakabilen kocaman kitleye yazık oluyor...

Behcet Behiç Yiğit meral hanımı yemek isteyenlerin kursaklarını tıkayacağız bu saatten sonra herkes haddini bilecek bilmeyende gerekli cevabı alacak

Şunuda artık söylemek farz oldu.
Suat başaran 1990 dan 1997 ye kadar Başbuğun aleyhinde çalışmıştır.
Bahceli, Şefkat ve Suat birlikte hareket etmişlerdir. Tabii bu oluşumda Korayda vardı.
Başbuğ Suatı Türk Federasyon genelbaşkan yardımcısı olarak gönderdiğinde tanıdım Suatı.
Gelir gelmez Başbuğ ihtiyarladı bunadı, artık çekilmesi gerekir, 9 ışık hükmünü yitirdi diye gizli gizli çalışmalar yapıyordu.
Bu söyledikleri yüzünden bir kaç kere ağız dalaşı yaptık. Buna 97 de Türk Federasyon Genelbaşkanı olan Mehmet Erdoğanda şahittit. Hatta Mehmet başkan Suatın ilk geldiği tarihlerde Bölge başkanıydı sonra O da Genelbaşkan yardımcısı oldu.

Öte yandan Habererk. com da yaptığımız ankette, Meral Akşener yeni parti kurmalı mı? sorusuna 2686 oy kullanıldı. Bunun 1897 OY Evet, 789 OY Hayır.

Oldukça fazla sayıda yorum yapılırken, yorumların büyük çoğunluğu parti kurulması yönünde...

Yorumları okumak için Tıklayınız

Editör: TE Bilişim