Tahran'da Almanya Büyükelçiliği Önünde PKK/PJAK Protestosu Gerçekleşti
Yayınlanma:
Protestocular, Almanya'nın Tahran Büyükelçiliği önünde terör örgütü PKK/PJAK'a karşı seslerini yükseltti.
Almanya'nın Tahran Büyükelçiliği önünde düzenlenen protestoda, terör örgütü PKK ve onun uzantısı PJAK aleyhine sloganlar atıldı. Göstericiler, bu grupların faaliyetlerine dikkat çekerek, uluslararası toplumun konuya duyarsız kalmaması gerektiğini vurguladı.
Protestoya katılan grup, PKK/PJAK'ın bölgedeki etkisini azaltmak için daha fazla önlem alınması çağrısında bulundu. Eylemciler, büyükelçilik binası önünde pankartlar açarak, bu tür örgütlerin insanlığa zarar verdiğini ifade etti.
Eylemin barışçıl bir şekilde gerçekleştiği bildirildi. Protestocuların talepleri arasında, Almanya'nın bu tür terörist gruplara karşı daha sert bir tutum sergilemesi de yer aldı.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.