Sabah yazarı Engin Ardıç, sokağa çıkma yasağı isteyenler için akıl almaz bir fikir beyanında bulundu. Ardıç, sokağa çıkma yasağının üzerinde duranların asıl amaçlarının iç savaş çıkarmanın planı olduğuna hükmetti.

Sabah Gazetesi yazarlarından Engin Ardıç, sokağa çıkma yasağı isteyenlerin asıl amaçlarının farklı düşüncelere sahip olduğunu iletti. Ardıç, "Beklentileri, sokağa çıkma yasağı genelleştirilirse iktidarın nasıl olsa bunun altından kalkamayacağı varsayımına dayalı. Açlık baş gösterince de bunun bir "sosyal patlamaya" dönüşüp iç savaşa doğru gitmesi..." dedi.

TAKSİM MEYDANINDA ANINIRIM

Ardıç ayrıca koronavirüs salgınında ölü sayısının daha da artmasını bekleyenlerin olduğunu da iddia ederek, "Gün gelecek, bunların hesabı sorulacaktır. Birdenbire "yerel hükümetlerden" söz etmeye koyulan Amerikan ajanlarının da hesap verecekleri gibi" ifadelerine yer verdi.

2008 yılında da Barack Obama için "Adı Hüseyin olan biri Amerika’ya başkan seçilsin, çıkar Taksim Meydanı’nda anırırım." diyen Engin Ardıç bu sözünün arkasında durmayarak ortadan toz olmuştu.

Editör: TE Bilişim