Rahmi Turan bilgiyi Talat Atilla’dan aldığını açıkladı.

Kamuoyunda tartışma büyüyünce gözler Talat Atilla’ya çevrildi.

Bu kez de Talat Atilla “Bilgiyi kimden aldı?” sorusu gündeme geldi.

Talat Atilla bilgi kaynağını asla açıklamayacağını ifade etti.

UĞUR DÜNDAR “TALAT ATİLLA'YA EN YAKIN CHP'Lİ ARAŞTIRILSIN!”

Sözcü yazarı Uğur Dündar, Talat Atilla'ya en yakın CHP'linin araştırılması çağrısı yaptı.

Uğur Dündar, “Külliyede Erdoğan'la CHP'li görüşen” haberinin ilk kaynağı olan Talat Atilla'ya en yakın olan CHP'linin araştırılması gerektiğini söyledi.

TALAT ATİLLA’NIN BİLGİ KAYNAĞI BÜLENT KUŞOĞLUMU? 

CHP kulislerinde Talat Atilla'nın sitesinde yazarlık yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun haber kaynağının olduğu iddia edildi.

Talat Atilla'nın sitesinde yazarlık yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Muharrem İnce'nin "parti içinde kumpas çetesi var" iddiası sonrası Akşam gazetesinde hakkında çıkan haberi, sosyal medya hesabından açıklama yaparak yalanladı.

“Saraya giden CHP’li” iddiasıyla ilgili Muharrem İnce, dünkü basın toplantısında CHP’nin içinde ‘çete’ olduğu yönündeki sözleri hatırlatılarak söz konusu çetenin kimlerden oluştuğu yönündeki soruya “Onlar kendilerini iyi bilirler. Mesela aynı teknede yazın tatil yapmışlardır. Onlar kendilerini bilirler” cevabını verdi. 

Çeşme'ye gitmedim

Talat Atilla'nın sitesinde köşe yazan Bülent Kuşoğlu, bugün Akşam Gazetesi'nde hakkında çıkan haberiyle ilgili açıklama yaptı. Bülent Kuşoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Görevlerimi yapmağa çalışmaktan geçen yılda ne tatile ne Çeşme’ye yıllardır gidemedim. Zaten mv’i arkadaşlarla tatil suç değil ama doğru değil. Bir internet sitesinde 10 yıldır yazmamda suç değil sanırım. CHP’ye kumpas tam bir rezalete döndü. Tüm havuz medyası görevlendirmiş..."

Editör: TE Bilişim