Muharrem İnce, sosyal medya hesabı Twitter'da yarın YKS'ye girecek gençlere destek olmak ve sempatik görünmek için ilginç bir tweet attı. İnce attığı tweette "Gençler koşullar ne olursa olsun YKS’de elinizden geleni yapacağınıza inancım tam. Sınava odaklanın, geleceğe kaygıyla değil, umutla bakın. Sınavdan sonra bir The Last of Us atmayı da unutmayın. Sizi seviyorum." ifadelerini kullandı.

The Last of Us nedir?

The Last of Us, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından 2013 yılında yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular, kıyamet sonrası Amerika Birleşik Devletleri'nde genç bir kız Ellie'ye eşlik etmekle görevli bir kaçakçı olan Joel'i kontrol ediyor.

The Last of Us, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanıyor. Oyuncular ateşli silahlar ve doğaçlama silahlar kullanır ve Cordyceps cinsinden mutasyona uğramış bir mantarın bulaştığı düşman insanlara ve yamyam yaratıklara karşı savunmak için gizliliği kullanabilir. Çevrimiçi çok oyunculu modda, sekiz oyuncuya kadar işbirlikçi ve rekabetçi bir oyun oynayabilirsiniz.

The Last of US atılabilen bir oyun mu?

Oyun dünyasında 'Bir el CS atalım', 'Bir el PES atalım', 'Bir el FIFA atalım' gibi kullanımı oldukça yaygın hale gelmiş yerleşik cümleler bulunuyor. Ancak Muharrem İnce, "Sınavdan sonra bir The Last of Us atmayı da unutmayın." diyerek büyük bir pot kırdı. Çünkü The Last of Us oyunu yalnızca tek bir kişi tarafından oynanabilen bir oyun. Yani çok oyunculu bir oyun değil. İki farklı kullanıcı bu oyuna girerek aynı anda oynayamazlar. Dolayısıyla The Last of Us oyununda böyle bir kullanım mevcut değildir.

Muharrem İnce, attığı 'tweet' sonrası sosyal medyada oyuncuların alay konusu oldu.

Editör: TE Bilişim