Günboyu'nun haberine göre, ballı maaşla TRT'ye atanan Hilal Kaplan, kendisini "iftiracı" ilan eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, koalisyon ortağı olduğu 57. Hükümet üzerinden hedef alan bir video gönderisini paylaştı.

Hilal Kaplan'ın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından TRT atanmasının yankıları sürerken şok bir gelişme daha yaşandı. Kaplan, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir gönderiyi paylaşarak MHP'yi hedef aldı. Kaplan'ın beğendiği video görüntülerinde DSP, MHP ve ANAP koalisyonundan oluşan 57. Hükümet hedef alınıyor. Başbakanlığını DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit'in yaptığı koalisyon hükümetinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz ise Başbakan Yardımcısı olarak görev almıştı.

"ESKİ TÜRKİYE VİDEOSU"

Erdoğan tarafından TRT'ye atanan ve maaşının yüzde 88'ni vatandaşın ödediği Hilal Kaplan'ın beğenip paylaştığı "Eski Türkiye" başlıklı videoda, 57. Hükümetin Başbakanı Bülent Ecevit'in 1999 Marmara depremini yardımcıları uyandırmaya kıyamadığı için sonradan öğrendiği iddia ediliyor. Afet yönetiminin devletin beceremediği ileri sürülüp bunu medyanın üstlendiği belirtiliyor. Bakanların deprem bölgesine zamanında ulaşamadıkları anlatılıyor. Memur maaşlarının deprem yardımlarıyla ödendiği anlatılıyor."

MHP: "EDEPSİZCE ÇIKIŞ!"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın da, 'Türk bayrağının ismi Türkiye bayrağı olsun' diyen Hilal Kaplan'a çok sert tepki gösterip, "' Bu şahsiyetin terbiyesizce ve edepsizce yaptığı bu çıkış esasında kendi ile alakalıdır. Bir meşhur olma gayretinden başka bir şey değil'' dedi.

Editör: TE Bilişim