MHP’li yöneticiler twitter’dan ya bu metni paylaştı yada retweet etti.

MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi Koray Aydın neden sessiz, yoksa firari FETÖ’cü, sır ortağı Adnan Osman Güldaş’dan haber mi bekliyor? Akşener küçük ortak demeyi bıraksın da, firari finansörü FETÖ’cü İzzet Akyar’dan bahsetsin. Peşinizi bırakmayacağız.”

Adnan Osman Güldaş kim?

Türkçe Olimpiyatlarının kafile başkanı olan Adnan Osman Güldaş’ın 2012 MHP kongresinde Koray Aydın’ı, 1 Kasım sonrası tartışmalı MHP kongrelerinde Meral Akşener’i desteklediği iddia ediliyor.

Adnan Osman Güldaş Aktüel Tekstil Şirketi'nin sahibi. Güldaş, Bank Asya'nın 2010 faaliyet raporunda imtiyazlı ortaklar arasında.

İzzet Akyar kim?

Fetullahçı Terör Örgütü firarilerinden İzzet Akyar, örgütün kara para trafiğinin başındaki isimlerden biri olarak biliniyor. FETÖ'nün en önemli holdingi olan Kaynak Holding'de yönetim kurulu başkan yardımcılığı da yapan Akyar, NT Kitap Kırtasiye, Feta Tekstil, Sürat Bilişim Teknolojileri, Sürat ve Nüans Turizm'de de aynı görevde bulundu. Aynı zamanda Aker eşarplarının da sahibi olan Akyar, Bank Asya'da da denetleme kurulu üyesi ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

Editör: TE Bilişim