SAMDEF Kadın Kolları Başkanlığına ise Betül Toğa seçildi. Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları başkanlığı görevini başarı ile yöneten Mehtap Akyıldız Durgun ve Nihal Eker ise SAMDEF Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

SAMDEF Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Betül Toğa Kartal’da doğaseverlerin yakından tanıdığı bir isim olarak öne çıkıyor. TEMA Vakfı’nın Kartal’da mahalle sorumluluğu görevini başarı ile yerine getiren Toğa aynı zamanda Kartal Belediyesi’nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde Koordinatör olarak çalışıyor.  Daha önce bir dönem SAMDEF Kültür ve Turizm’den sorumlu genel başkan yardımcılığı yapan tecrübeli isim şimdi kadınları temsilen kolları sıvadı.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)’da geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanlığı görevini yapan Nihal Eker ise aynı yönetimde başkan yardımcılığı görevini üstlenip, hemşehrileri için çalışmaya “hazırım” diyen iddialı isimlerden bir diğeri olarak öne çıkıyor.

Son olarak ise merkezi Cevizli'de olan Samsun Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde Kadın Kolları görevini başarı ile yürüten Mehtap Akyıldız Durgun başkan yardımcılığı görevi için “evet” diyen isimlerden biri. Kartal’da başarılı çalışmaları ile öne çıkan Mehtap Akyıldız Durgun, dernek içerisinde yaptığı faaliyetler ile öne çıkan, Kartal’da Samsunlu kadınları bir araya getiren ekibin başkanlığını yürüten isim. 

Editör: TE Bilişim