Türk Kızılay, Günde 1 Milyon Kişiye Yemek Hizmeti Sunabiliyor

Türk Kızılay, Günde 1 Milyon Kişiye Yemek Hizmeti Sunabiliyor
Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Yılmaz, kurumun günlük yemek çıkarma kapasitesinin 1 milyon kişiye ulaştığını duyurdu.

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türk Kızılay'ın günlük olarak 1 milyon kişiye yemek çıkarma kapasitesine sahip olduğunu belirtti. Bu durum, özellikle afet ve acil durumlarda ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde yardım ulaştırabilme yeteneğini ortaya koyuyor.

Yılmaz, Türk Kızılay'ın bu yüksek kapasiteye ulaşmasında yapılan yatırımların ve geliştirilmiş olan lojistik ağının büyük rol oynadığını ifade etti. Ayrıca, gönüllülerin katkılarıyla birlikte yürütülen çalışmaların da bu süreçte önemli bir destek sağladığına dikkat çekti.

Kurumun hedefleri arasında daha fazla insana ulaşmak ve ihtiyaç anında etkin bir şekilde hizmet vermek yer alıyor. Bu bağlamda, Türk Kızılay'ın sunduğu hizmetlerin sürekliliği için gerekli kaynakların artırılması gerektiği vurgulandı.144766 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.