Aygan yayıncılık bir bildiri yayınlayarak durumu hem protesto etti, hem de hangi mağazaların satışı durdurduklarını açıkladı.

Aygan yayıncılık D&R zincirinin dağıtım sözleşmesini askıya aldığını ve Kitapyurdu'nun ise sadece kitabın satışını durdurmakla kalmayıp Aygan yayıncılıkın tüm kitaplarını satıştan çıkardığını iddia etti.

Açıklamada ise şu ifadelere yer verildi

"Meral Akşener'in önsözünü yazdığı, Vedat Erbaş imzalı "Türk Siyasetinde Meral Akşener" kitabı oldukça uzun ve yorucu bir çalışmanın ürünü olarak Aygan yayıncılıktan çıktı.
 Fakat raflardaki yerini alamadı.
Yıllardır faaliyet gösteren ve dağıtım ağında bir sorun yaşamayan Aygan Yayıncılık, Meral Akşener'e dair gerçeklerin yer aldığı bir kitabı yayımlayınca tuhaf sorunlarla karşılaştı.
Önce D&R zinciri devir işlemlerini bahane ederek dağıtım sözleşmesini askıya aldı, ve kitabı başka dağıtımcılar üzerinden sistemine eklemedi.
Bu sürecin ardından Kitapyurdu gibi önde gelen sanal mağazası kitabı satışa sunmayı bırakın Aygan Yayıncılığın kitaplarının tamamını satıştan çıkardı.
Akşener korkusuyla erken seçime giden zihniyetin baskısından, Akşener'i anlatan kitap da nasibini alıyor.
 Aygan yayıncılık her şeye rağmen kitabı okuruna ulaştırıp, türlü iftiralar atılan Akşener'e dair gerçeklerin anlaşılmasında kararlı.
Kitabın hak ettiğine ulaşması, bu sansürcü ve baskıcı zihniyete boyun eğmeyenlerin dayanışmasından geçiyor."

Sansürü delmek için kitabı satın alınız.

Almak için Tıklayınız

KAMPANYA BAŞLATILDI

Öte yandan İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Av. Oğuzhan Türk, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı duyuru ile bir kampanya başlatarak, Twitter'da açıklamasını retweet eden 100 kişiye kitabı hediye edeceğini duyurdu.

Türk'ün paylaşımı şu şekilde;

"Akşener’in hayatını bilmeyenler aday olmayacağına ihtimal veriyor, hayatının öğrenilmesini engellemek isteyenler ambargo uyguluyor!  Akşener’in hayatını anlatan kitaba uygulanan ambargoyu protesto etmek için @vedaterbas imzalı kitabı RTleyen 100 kişiye göndereceğim @hasankocabey"


İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Av. Oğuzhan Türk'ün paylaşım adresi:

https://twitter.com/AvOguzhanturk/status/988407765696643072

Editör: TE Bilişim