Türkiye'de ölümlü koronavirüs vakasının olup olmadığı konusunda bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geleceği söyleniyor. Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs vaka sayısının ülkemizde 18'e kadar yükselmesi sonrasında Fahrettin Koca'dan gece saatlerinde yeni bir açıklama yapması merakla bekleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca düzenlenen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının hemen ardından bazı açıklamalarda bulundu. Koca, koronavirüs vakasına karşı verilen mücadelelerden bahsederek bugünkü yayınlanan gizli belgenin tamamen asılsız olduğunu söyledi.

Koronavirüste Ölümlü Vaka Var Mı?

Alınacak olan sıkı tedbirler kapsamında koronavirüs vakalarının kısa sürede ortadan kalkacağına inandıklarını belirten Koca, halkımızın sağduyu davranarak ülkemizdeki tablonun çok farklı olduğunu ifade etti. Bakan Koca ayrıca "ALO 184 Korona Danışma Hattı" nın hizmette olduğunu belirterek vatandaşlarımızın mümkün olduğu kadar evlerinden çıkmamalarını istedi.

Koronavirüs vaka sayısının dün açıklanan rakamlara göre 18 olduğunu söyleyen Koca, testi pozitif çıkan yeni vakaların olduğuna da dikkat çekti. Şu ana kadar koronavirüs salgınından dolayı Türkiye'de bir ölüm olmadığına değinen Koca'nın gece saatlerinde yeni bir açıklama daha yapacağı dile getirildi.

Editör: TE Bilişim