Türkiye'nin en küçük yazarı Pars Onur Karabulut, Beylikdüzü TV Yöneticisi Esra Ulaş'a değerlendirmelerde bulundu.

Minik Yazar Pars Onur Karabulut'un henüz okuma yazma bilmediği 4 yaşında kitap yazmaya karar verdiğinden haberdar olan Güzel sunucu Çiğdem Sarıtepe Yazarın annesi Aleyna hanımdan bu ilginç durumun detaylarını Pars Onur Karabulut'a sordu.

Yazar Pars Onur Karabulut :" henüz okuma yazma bilmiyordum Annem bana her gece masal kitapları okur ve öyle uykuya dalardım. Çok net hatırlamasamda Annem'e ben kendim kitap yazacağım ama yazma bilmiyorum. Ben söyleyeyim sen yaz Anne diyerek ilk kitabımı Anneme yazdırmışım.
Annem şimdi görmüş olduğunuz bu kitabı o'günden beri çantasında taşır" şeklinde yanıt verdi.

Pars Onur Karabulut konuşmasını şöyle sürdürdü: " Şuan içinde bulunduğumuz bu kütüphane benim ufkumu açan kütüphanedir. İlkokula başladığım günden bugüne kadar neredeyse her hafta gelir 4 kitap alırdım, kitap alma hakkı normalde 4 kitap olduğu halde ben zamanla şirinlik yapar görevli abi ve ablaları ikna eder 5 kitap aldığımda olurdu bu kütüphane kayıtlarında var" dedi.

Arev kolejine teşekkür ederek arkadaşlarına ve öğretmenlerine selam gönderen Pars Onur Karabulut, Çağdaş yaşam N.Kamuran EMİROĞLU ilk okulunu takdir ile bitirdikten sonra Beylikdüzü kurucu Belediye Başkanı olan Arev vakfı ve Arev kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı tarafından burslu olarak arev okulunun Orta öğretim bölümüne alınmasını sağlamış olması nedeniyle selam ve saygısını iletti.

Konuşmasında yazdığı polisiye roman dışında bir seri veya birkaç kitap yazdıktan sonra yazarlığı bırakıp siyaset veya iş dünyasında iş yapmak istediğini söyleyen Pars onur Karabulut, Program sunucusu Çiğdem Sarıtepe'nin "Siyasette ne olacaksın" sorusuna "Belki Bakan veya Başkan olurum M.Murat Çalık abim gibi " cevabı çekim ekibini gülümsetti.

Editör: TE Bilişim