Bir gazete yazarlık yapan Dev- Sol sevici, Eski solcu, Şarkıcı, Kovulmuş Eski Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni, Murat İde "Ah o Kayseri "1. sıra"! başlıklı yazısında İYİ Parti'den istifa eden Yusuf HalaçoğluÖzcan Yeniçeri ve Fatih Eryılmaz'ı menfaatçilikle suçladı.

İde yazısında "Efendim bildiğiniz gibi 200 kişilik İYİ Parti Kurucular Kurulu'ndan 4 tanınan isim istifa etti.. Nevzat Bor beyi pek tanımıyorum.. Ancak, Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri hocalarımı ve Fatih Eryılmaz müdürümü tanıyorum..

Yusuf hocam ve Fatih bey ile sahada da sıkça bir arada olduk..

Her ikisi de alanlarında saygı duyduğum, güzel işlere imza atmış kıymetli isimler..

İstifa gerekçelerini hem basın toplantısıyla hem de verdikleri röportajlar ve sosyal medya imkanlarıyla açıkladılar.."

Yazısının devamında " Ama sevgili hocam, sevgili müdürüm, şunu siz de ben de iyi biliyoruz ki, o kadar uzun gerekçelere gerek yoktu.. Mesele 7 harften ibaret; "KAYSERİ.."

Ve ilginçtir, Yusuf hocam, "Beni niye Kayseri 1. sıraya yazıyorsunuz" diye, Fatih müdürüm de "Beni niye Kayseri 1. sıraya yazmadınız" diye girdi bu yola..

Ha o Kayseri 1. sıra diye bir şey olmayaydı, bugün başka noktalardaydık.." dedi.

Gelelim Murat efendinin menfaatçilik konusundaki karnesine...

Murat İde, isimlerini ağzına aldığın o insanları bizim de eleştirdiğimiz durumlar oldu. Ama hiç bir zaman menfaatçilik üzerinden , bırakın eleştirmeyi ima dahi etmedik.

Onlar rüştlerini ispatlamış isimlerdir o isimleri menfaatçilik üzerinden eleştirirsen, birileride çıkar "Kaç kuruşluk adamsın" deyiverir.

Konuyu biraz daha açalım, İde;

Meral Akşener'in hiç bir şey danışmadığı maaşlı "Basın danışmanı" olarak sen menfaatin dibine vurmuşsun, sana mı kaldı o isimleri eleştirmek.

Alırsın maaşını sallarsın başını...

İYİ parti üzerinden miting şarkılarına telif koyduracak kadar da ufak hesap peşindesin.

Üç- Kuruşluk İde'nin anlamı bu.

Bu telif meselesine cevap vermemiştin ya, bir daha soralım belki cevap veririsin.

İYİ Partinin maaşlı basın danışmanı Murat İde'ye soruyoruz?

Murat İde "Gözleri Yıldız Gibi Kaşları Hilal" şarkısının çalıntı olduğu iddia edilmişti. Sende köşenden"Allah aşkına dinleyin, neresi benziyor" demiştin. Bizde üşenmedik şarkını, çalıntı olduğu iddia edilen şarkıyla kıyaslama yapılabilmesi için yeniden düzenledik ve yayınladık.

Şimdi bu şarkı miting meydanlarında bangır bangır çalarken, yayıncılar İYİ Parti mitinglerini, zorluklar içerisinde yayınlarken bu çalıntı olduğu iddia edilen şarkıdan dolayı Youtube'ye telif koydurdun mu?

"Evet telif var" alınan parada İYİ Parti'de dersen özür dilemeye ve af dilemeye hazırız.

Meral Akşener Tv programlarında utana sıkıla Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yardım isterken hangi vicdanla o telif haklarından aldığın ÜÇ- BEŞ kuruşu cebine attın?

İYİ Parti seçim müziklerinden başka telif alan var mı?

İYİ Parti basın danışmanı olarak, İYİ Parti'ye uygulanan sansürü delmek için ne gibi çabalar sarf ettin?

Habererk olarak "karıncanın yangına su taşıması" misali biz elimizden geleni yaptık.

Youtube kanallarımızın canlı yayın hakkı elimizden alınırken, burnun kaf dağına ulaşmışken, cevap vermezken, bunların bir gün sorulacağını hiç düşünmedin mi?

Bu ekran görüntüleride Youtubenin kanallarımıza yolladığı bildirimler.

Editör: TE Bilişim