Sabiha Gökçen'de dün akşam yaşanan uçak kazasının ardından yaralı olan yolcuların otobüslerle taşınması gündeme damgasını vurdu. Sosyal medyada bu görüntülere büyük bir tepki gelirken yaralı bir yolcunun sitemli sözleri oldukça konuşuldu.

İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus firmasına ait yolcu uçağı dün akşam Sabiha Gökçen'de pistten çıkınca bir anda gündem değişmişti. Korkunç kazada 3 kişi canından olurken 180 kişinin de yaralandığı bilgileri geldi. Ancak yaşanan kazanın 1 saat sonrasında yaralı bir yolcunun otobüsün içerisinden çektiği görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Sosyal Medyada Ses Getirdi

Boyun kısmında boyunluk olmasına rağmen söz konusu görüntüler sonrasında ambulans yerine otobüsün içerisinde olması sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Bunun yanında servis otobüsleri içerisinde herhangi bir şekilde sağlık çalışanının da bulunmaması dikkatlerden kaçmayan diğer bir hadise olarak hafızalara kazındı.

Kazanın ardından konu hakkında savcılık tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatılırken 2 pilotunda bu kişiler arasında yer alması dikkatlerden kaçmadı. Kazada şu ana kadar 3 kişi hayatını kaybederken 180 yolcunun da yaralandığı ifade edildi.

Editör: TE Bilişim