Yalova’ya inşa edileceği duyurulan saray kompleksinin Katarlılar için olduğu öğrenildi.

Katar kraliyet ailesi için Yalova’da 10 bin metrekarelik bir saray kompleksi yapılacak. Projeyi yapacak firma olan Koç Yapı A.Ş.’nin sahibi Hamit Koç, saray projesiyle ilgili tüm detayların konfor ve lüks yaşam algısı üzerine kurgulandığını söyledi.

İş insanı Hamit Cenk Koç’un sahibi olduğu Koç Yapı A.Ş., Katar’ın önde gelen ailelerinden Al-Thani ile el sıkışarak, Yalova’da 10 bin metrekarelik bir saray kompleksine imza attıklarını duyurdu. Şirket, Katar Kraliyet Ailesi için yaptıkları projenin tasarlanan yardımcı evlerine kadar tüm detayların, konfor ve lüks yaşam algısı üzerine kurgulandığına dikkat çekti.

Türkiye ile Katar arasındaki iyi ilişkiler, iki ülke arasındaki projelere yansıyor. Son olarak Koç Yapı A.Ş, Yalova’da Katar’ın önde gelen ailesi için önemli bir projeye imza attıklarını açıkladı. Proje ile ilgili bilgi veren Koç Yapı A.Ş, inşaatını devam ettiği ve yüzde 75’inin tamamlandığını belirttiği Yalova’daki saray kompleksi projesinin; 10 bin metrekare alan üz Şirket, Katar’ın diplomatik ve en seçkin ailelerinden olduğunu belirttiği Al-Thani ile el sıkıştığını duyurduğu projede; 3 bin metrekare meclis odaları, 3 bin metrekare konaklama alanları, 500 metrekare toplantı alanları ve açık alana sahip yeşil alanların yer aldığını bildirdi. Ayrıca proje de tasarlanan yapıların her birinin seçkinliği ve kalitesini vurguladı.

Editör: TE Bilişim