Kılıçdaroğlu “Güzel bir şey yapmışlar, dağıtmaya başlayın, dağıtın ben her türlü desteği size vereceğim ama önce Sayın Bahçeli ne yapacak? Bunu merak ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım yaptığı açıklamada “Kılıçdaroğlu ve CHP güruhu, çok arzu ederler ise kendilerine de birer Nutuk hediye edebiliriz. Sanmıyoruz ama bu sayede yitirdikleri şuurlarını geri getirmeye yardımcı olabiliriz.” dedi.

AHMET YİĞİT YILDIRIM’DAN SERT İFADELER

Yıldırım “Türk siyasetinin kronik sorunu haline gelmiş CHP, HDP/pkk ile gizli kapılar ardında iş birliği yaparak Türk milletine ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirasına her türlü ihaneti utanmadan gerçekleştirmiş bir güruhtur.

Türk Ordusuna “satılık” diyen kendini bilmez CHP’li bir vekilin, Atatürk’ün kutlu eseri Nutuk üzerinden şov yapmaya kalkışması ve bunun üzerinden menfaat elde etme peşine düşmesi alıştığımız CHP oyunlarından sadece bir tanesidir.”dedi.

Ahmet Yiğit Yıldırım şöyle devam etti “Ülkücü Türk Gençliği, Nutuk’un kutlu şuuruna erişmiş; Atatürk’ün ülkülerini benimsemiş ve Atatürk’ün kemiklerini sızlatan CHP’nin kirli siyasetine alet olmayacak kadar feraset sahibidir.

Kılıçdaroğlu ve CHP güruhu, çok arzu ederler ise kendilerine de birer Nutuk hediye edebiliriz. Sanmıyoruz ama bu sayede yitirdikleri şuurlarını geri getirmeye yardımcı olabiliriz.”

“Atatürk” demekten aciz il başkanına sahip olan, Atatürk’ün büstlerini yıktığında HDP'li ortaklarına ses çıkaramayan Kılıçdaroğlu, sahte Atatürkçülük demeçleri vererek Türk milletini kandırmaya, aldatmaya; milletimizin aklıyla alay etmeye cüret etmemelidir.”

Ülkücü Türk Gençliği, Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin her daim emrindedir. Densizlerin, hadsizlerin, kendini bilmezlerin, Atatürk’ün emanetine ihanet edenlerin sözleri; bizler için sinek vızıltısından öteye gitmemektedir.”

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Gazetecilerin Mersin'de 'Nutuk' dağıtılması konusunda düşüncelerinin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu "Yeni bir şey yaşıyoruz herhalde. Gazi Mustafa Kemal'in Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde okuduğu ve kitap olarak basılan, uzun yıllardır okunan, hala okunan, bundan sonraki kuşakların da okuyup ibret alacağı bir kitabı hangi gerekçeyle yasaklarlar. Bunlar akıllarını yitirdiler herhalde. Öyle anlaşılıyor. Ya bu ülke bağımsızlık mücadelesi verdi. 'Nutuk'ta Samsun'a çıkışla başlıyor zaten bütün bunlar. Olayların bütün ayrıntıları anlatılıyor. Çocuklarımız bağımsızlığının nasıl sağlandığını bilmeyecek de neyi bilecekler? Nutuk'u hangi akılla, hangi mantıkla yasaklarlar? Bildiğim kadarıyla dağıtan Ülkü Ocakları. Her halde bunun hesabını Sayın Bahçeli'nin sorması lazım. O Ülkü Ocakları, Nutuk'u dağıtan Ülkü Ocakları mensubu çocukların gözlerinden öpüyorum. Güzel bir şey yapmışlar, dağıtmaya başlayın, dağıtın ben her türlü desteği size vereceğim ama önce Sayın Bahçeli ne yapacak? Bunu merak ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilişim