Ülkücü yazar Ertuğrul Kalafat'ın yazısı şu şekilde:

Korkusuz Gazetesi'nde yazan Ahmet Takan" Egemen erkek siyaseti fena tuş oldu" başlıklı yazısında anlattığı meşhur hikaye'de bu sefer çuvalladı maalesef..

IYi Parti'de yapılan haksızlıkları hukuksuzlukları ve yanlışları anlatması gerekirken bütün bu olumsuz tablonun Sorumlusu olan Sayın Meral Akşener'i aklamaya kalktığı açıkça görülüyor..

Bir gazeteci doğruları yazmak varken neden bir başkasını aklamak ister Bunu da sizlerin sağduyusuna bırakmak istiyorum..

Sayın Akşener'in yalnız benim dediğim olur Ben ne diyorsam odur anlayışını yani inatçı yapısını öve öve bitiremeyen Ahmet Takan bu son yazsın da hükmen tuş olmuş..

Çünkü bir partiyi Parti yapan demokrasi ve seçimlerdir. Bir partide durup dururken 81 il ve ilçenin neden görev alındığına dair bugüne kadar bir yazı yazdınız mı acaba Ahmet Takan..

Parti'nin yaptığı kontrollü üye kayıtlarından usulsüz delege seçimlerinden ve kongrelerdeki rezaletler den haberiniz var mı?

Ankara'da oturmakla masa başından ahkam kesmekle olmuyor bu işlerde beyefendi..
Haksızlıklara karşı tepki gösteren 18 milletvekilinin genel başkan Sayın Akşeneri son derece sevgi ve saygı içerisinde uyarmasına rağmen bunu Yeniçeri ocağındaki isyana benzetip Akşener'e santaj yaptılar demeniz de meseleye at gözlüğü ile baktığınızın açıkça göstergesidir..

Muhtemeldir ki gözlük numaralarınızı yeniden kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum. Ancak bugüne kadar yazılarınızı okuyup size değer verenleri büyük bir hayal kırıklığına uğrattınız..
18 vekilin tamamını tanırım Hiçbirinde enaniyet duygusu ve kibir yoktur hiç birisi de egolarının ve kibirilerinin tesirinde kalmamıştır.
IYi Parti'de egolu kibirli adam arıyorsan teşkilat başkanlığına bakacaksın Ahmet Takan..
Bir de onun kuyruğu Mehmet Arslan var ki herkesin yaka silktiği bir isimdir..

Editör: TE Bilişim