Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili ve MYK Üyesi Muharrem Varlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bankamatık memuru iddiasıyla işten çıkardığı işçilere “Hain ve hırsız” şeklindeki ifadelerine sert tepki gösterdi.

Varlı, tüm işçilerden derhal özür dileyin çağrısında bulunurken "Ülkücüden hırsız olmaz, hain hiç olmaz!" dedi.

Varlı açıklamasında, "Bahsettiğiniz kişiler belediyeden çıkardığınız işçiler ise; yapmış oldukları hainliği ve hırsızlığı açıklayın. Açıklayın ki namusu ile çalışmış, tek derdi evine, çocuklarına ekmek götürmek olan, tek suçları sizinle aynı siyasi görüşte olmayan şerefli insanlarımız zan altında kalmasın." dedi.

TÜM İŞÇİLERDEN DERHAL ÖZÜR DİLEYİN

“Bahsettiğiniz kişiler, belediyeden çıkardığınız işçiler ise; yapmış oldukları hainliği ve hırsızlığı açıklayın. Genel anlamda söylemiş olduğunuz bu ağır itham size ve temsil ettiğiniz o koltuğa hiç yakışmadı. Namusu ve şerefi ile çalışmış, siyasi görüşünden dolayı işinden, ekmeğinden olmuş tüm işçilerden derhal özür dilemelisiniz. Ülkücüden hırsız olmaz, hain hiç olmaz!”

ZEYDAN’DAN İŞÇİLERE ÇOK AĞIR SUÇLAMA!

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Tufanbeyli’de yaptığı halka açık konuşmada bugüne kadar çıkardığı işçileri kastederek, “Beş bin işçi çalışmıyordu” dedikten sonra devamla, “Çalışmayan, hırsız, hain adamlarla benim işim olmaz” sözünü sarf etmesine tepkiler dinmiyor. MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, “Bahsettiğiniz kişiler belediyeden çıkardığınız işçiler ise; yapmış oldukları hainliği ve hırsızlığı açıklayın.” çağrısında bulundu.

Varlı, tepkisini şöyle dile getirdi:

"HAİNE, HIRSIZA SİZDEN DAHA ÇOK KARŞIYIM"

“ABB Başkanı Zeydan Karalar. Tufanbeyli’de yapmış olduğunuz “Çalışmayan, hırsız, hain adamlarla benim işim olmaz” sözünüze MHP Adana Milletvekili olarak bize de cevap hakkı doğmuştur. Öncelikle; ülkücülük ideolojisini benimseyen bir insan olarak haksız kazanca, haine ve hırsıza sizden daha çok karşı olduğumu belirteyim. ‘Çalışmayan, hain, hırsız ‘ dediğiniz insanlar kimler? Bahsettiğiniz kişiler Belediyeden çıkardığınız işçiler ise; yapmış oldukları hainliği ve hırsızlığı açıklayın. Açıklayın ki namusu ile çalışmış, tek derdi evine, çocuklarına ekmek götürmek olan, tek suçları sizinle aynı siyasi görüşte olmayan şerefli insanlarımız zan altında kalmasın. Genel anlamda söylemiş olduğunuz bu ağır itham size ve temsil ettiğiniz o koltuğa hiç yakışmadı. Namusu ve şerefi ile çalışmış, siyasi görüşünden dolayı işinden, ekmeğinden olmuş tüm işçilerden derhal özür dilemelisiniz. Ülkücüden hırsız olmaz, hain hiç olmaz!”

Editör: TE Bilişim