İstanbul, Ataşehir Esatpaşa Kız İmam Hatip Lisesi müdürü Selami Yalçın hakkında herhangi bir soruşturmanın açılmadığı öğrenildi.

Selami Yalçın, çeşitli whatsapp gruplarına mesaj attığı mesajla Ülkücüleri terörist gibi gösterdi. Yalçın’ın dahil olduğu whatsapp gruplarından birinde Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alparslan Durmuş’un da yer aldığı bildirildi.

EĞİTİM-SEN’DEN SUÇ DUYURUSU

Yalçın’ın bu mesajının ortaya çıkmasından sonra, İstanbul Türk Eğitim-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Halil İbrahim Çakmak, “Milli Eğitim kimlerin elinde, bu şahıs hakkında acilen soruşturma başlatılmasını talep ediyor, suç duyurusunda bulunuyoruz” açıklaması yaptı.

BARZANİ’Yİ DE SAVUNMUŞ

Ülkücülere hakaret eden Yalçın’ın, korsan referandum düzenleyerek Kürdistan ilan eden peşmerge Barzani’yi de savunduğu ortaya çıktı.

Yine aynı whatsapp grubunda Barzani propagandası yapan okul müdürü şunları yazdı:

“Mesut Barzani ‘Çocukluk hayalim’ derken bunu kast ediyor. Barzani ailesi Sosyalist değil. Benim senin gibi Sünni.”

Müdür Selami Yalçın mesajında "MTV'ye yapılan zamma getirilen eleştiriler zinanın suç sayılmamasına, dibe vuran ahlak erozyonuna, ihmal edilip PKK, FETÖ, ÜLKÜCÜ,ATEİST, DEİST örgüt, ideoloji ve akımlara terk edilen gençliğe göz yumulmasına, yöneltilmediğinde partiye en büyük kötülük yapılmış demektir." demişti.

Editör: TE Bilişim