Kağıthane Mehmet Akif Ersoy okulunda AKP’li bir grup, Kağıthane İYİ Parti  ilçe başkanına, Vedat Yenerer’e ve İYİ Parti Genel başkan yardımcısı  Ümit Özdağ'a saldırı haberleri geliyor.

Saldırıya uğrayan Ümit Özdağ ve yanındakiler karakola giderek şikayetçi oldukları gelen bilgiler arasında.

İstanbul Kağıthane Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda sandıkta usulsüzlük yapıldığı iddiası üzerine aralarında İYİ Parti Milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’na gelerek incelemelerde bulunmak istedi. İddiaya göre, okuldaki AK Partili sandık görevlileri İYİ Partililere tepki gösterdi.

İYİ PARTİLİ ÜMİT ÖZDAĞ DARP EDİLDİ

İYİ Parti görevlileri imzalı olarak tutanak tutup sandık başkanına itirazda bulunmak istedi. İtirazı kayda geçirmeyen sandık başkanı dilekçeyi yırtıp attı. İYİ Partililer, sandık başkanına “usulsüz işlem yapamazsın, dilekçeyi yırtma hakkın yok” diye tepki gösterdi. Olaylar sırasında AKP’lilerin İYİ Partilere ve Ümit Özdağ'a saldırdı. Okul içinde güvenli bir bölgeye alınan Ümit Özdağ yaralanmazken beraberindekiler darp edildi. Olaylar ilgili 6 kişi gözaltına alınırken sandık başkanının usulsüz oy kullandırtma iddiasına ilişkin dilekçe ise işleme konmadı.

Editör: TE Bilişim