Ahmet Hakan’ın;” Meral Akşener, Buğra’nın FETÖCÜ olduğuna dair kanıt yok.” diyor sözleri üzerine Özdağ; ”

Meral Hanım biraz sabırlı olsun, başka kanıtlar da çıkacaktır.” karşılığını verdi.

Özdağ; “Buğra Kavuncu; kendisine Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında mağdurlara yapılanların yapıldığını söylüyor. Doğrusu bu kadar büyük bir siyasi küstahlığa hiç şahit olmadım ben yakın tarihte. ” dedi.

İşte Özdağ’ın açıklamaları:

“Ergenekon’da ihbar edilen milli bir kahraman olan MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu’nu ihbar eden mektubu yazan Buğra Kavuncu’nun dayısı Enver Altaylı; bundan yargılanıyor şimdi. Türkiye Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı’nı (İlker Başbuğ) Fethullah Gülen’e ihbar eden Buğra Kavuncu’nun dayısı. Ergenekon ve Balyoz’da zanlı olan bendim. Hakkında 64 sayfa yazı olan benim. Dayısı yüzünden suçlamıyorum ama bu siyasi terbiyesizliği yapamaz. O yıllarda kendisi Kazakistan’daki FETÖCÜ bir derneğin başkan yardımcısıydı.( 2007-2010)

Şimdi kamuoyunda, FETÖ’nün Ergenekon ve Balyoz soruşturmasında ne yaptığı bilindiği için onun arkasına sığınmak istiyor. Buraya kadar Buğra Bey.”

Ümit Özdağ, “Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarında hapishanelerde Türk milliyetçileri ve vatanseverler vardı. Dışarda ise adil yargılansın 73 yaşında dediği dayısı. Buğra Kavuncu bunu İstanbul il başkanı olarak mı söylüyor, yoksa yeğen olarak mı?” sözleriyle Buğra Kavuncu’ya tepki gösterdi.

Editör: TE Bilişim