İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ programda şunları söyledi ‘Lübnan ve Ürdün iki Arap ülkesi, ‘biz Suriyelileri entegre edemeyiz’ derken Türkiye’de bazı aklı evveller, ‘Suriyelileri entegre edelim diyor’ Brookings Enstitüsü’de rapor yayınlıyor.

Türk hükümeti bunlar zaten entegre olmaya başladılar, Bu vakayı kabul et’ diyor. Bakıyorsunuz Soruzcu Vakıflar ‘Suriyeliler Türkiye’de kalsın’ Amerika Birleşik Devletleri ‘Suriyeliler Türkiye’de kalsın’ Avrupa Birliği ‘Suriyeliler Türkiye’de kalsın’ Türkiye’de Selefi Cihatçılar, El Nusra, IŞİD, El Kaide ve bunların Türkiye’deki türevi, aynı şekilde propaganda yapıyor. Örgütlenmek için böyle bir alt yapıya ihtiyaçları var.

Demografik yapıya ihtiyaçları var. Birde Annan Palanı sırasında ‘Kıbrıs’ın jeopolitik önemi yoktur, verelim bu Kıbrısı gitsin, bize yük oluyor’ diyen bir zevat vardı hatırlarsınız. Sonra Ergenekon Psikolojik Operasyonu başlayınca ‘ Yaşasın Cemaat, Türkiye’yi demokratikleşiyor’ diyen bir zevat vardı, aynı zevattır bu. Arkasından Balyoz’da ‘Faşist Türk Ordusu, tavsiye ediliyor, demokrasi dersi alıyor’diye alkışlayan zevat budur.

Terörle müzakere başlayınca Öcalan adlı eşkıya başından teröristten, demokrasi havarisi çıkartan yine bu zevattır. Şimdi yine malum zevat ‘Suriyelilerin, Suriye’ye dönmesini isteyenler, Irkçıdır diyor.

Ben Suriyelilerin Vatanlarına dönmelerini istiyorum. Bununda mücadelesini verdim, sonuna kadar vereceğim, Ben ve benim gibi düşünenler, Suriye’nin ve Suriye halkının ve Türkiye’deki Suriyelilerin gerçek dostudur.

Çünkü bu bir emperyalist projedir, Suriye’nin Kuzeyi boşaltılıp, oraya bir PKKistan kuruluyor, o bölgeden insanlar, Türkiye’ye yollanıyor ve Türkiye’de bir iç savaşın demografik alt yapısı hazırlanıyor.’

Editör: TE Bilişim