Sabah Gazetesi yazarı Sonat Bahar, Eski Bakan Erkan Mumcu'nun özel hayatıyla ilgili bir yazı kaleme almıştı. Bahar'ın iddiasına göre Erkan Mumcu bir gazeteci ile beraberdi hatta çocuğu da vardı.

Magazin yazarı Bahar'ın Mumcu'nun özel hayatını hedef alan "Film olsa ‘bu kadarı olmaz’ denir!" başlıklı yazısındaki yasak aşk iddiası için Mumcu "Seviyesiz bir itibar suikastı" dedi. Mumcu iddialara karşı sessizliğini bozdu. Mumcu, Bahar'ın iddialarına ilk kez cevap verdi.

Odatv’ye konuşan Erkan Mumcu şu ifadeleri kullandı:

"Seviyesiz bir itibar suikastı. Bir nedeni varsa ancak zamanla öğrenebiliriz. Hiç kimsenin buna hakkı yok. Muhatap olmayacağım. Çünkü iyi niyetli olmadığı çok açık."

NE OLMUŞTU?

Önceki gün, yaklaşık dört ay önce 34 yıllık eşi ve iki oğlunun annesi Işın Mumcu'dan jet hızıyla anlaşmalı olarak boşanan Erkan Mumcu ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Boşanmanın perde arkasında bir yasak aşk yattığı iddia edilmiş ve söz konusu kişinin de gazeteci olduğu ileri sürülmüştü.

Bahar yazısında şöyle demişti:

"İddialara göre Erkan Mumcu'nun yıllardır yasak ilişki yaşadığı evli kadın, büyük bir televizyonun Ankara temsilcisi... Asıl iddia, işi çetrefil yapan, Erkan Mumcu'nun, bu Ankara temsilcisinin çocuğunun babası olduğu!"

Editör: TE Bilişim