Uraloğlu'ndan Tünel Tasarrufu Açıklaması

Uraloğlu'ndan Tünel Tasarrufu Açıklaması
Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nin ekonomik etkileri gündemde.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nin açılışıyla birlikte önemli bir tasarruf sağlandığını duyurdu. Bakan Uraloğlu, bu tünelin hizmete girmesiyle birlikte son sekiz yıl içerisinde toplamda 2,5 milyar lira tasarruf elde edildiğini belirtti. Bu durumun hem ulaşım sürelerini kısaltacağına hem de ekonomik faydalar sağlayacağına dikkat çekti.

Açıklamalarında tünelin stratejik önemine vurgu yapan Uraloğlu, projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte bölgedeki trafik yükünün azaltılacağını ifade etti. Ayrıca, bu tür altyapı yatırımlarının ülke ekonomisine katkılarının da göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi. 

Son olarak Bakan Uraloğlu, bu tür projelerin devam edeceği mesajını vererek, Türkiye’nin ulaşım ağının güçlendirilmesine yönelik çalışmaların süreceğini dile getirdi.144054 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.