Habererk yazarı ve Emekli Ağır ceza Hakimi Kerim Yılmaz bu duruma tepki gösterdi Kerim Yılmaz paylaşımında “'Lebaleb' kongreler sonrası vaka sayıları patladı, ama akıllanılmadı.AKP’li Elazığ Belediyesi yüzlerce kişiyle, kapalı bir ortamda kuralsız bir “2. Yıl Tanıtım Programı” yapıyor Neyi tanıtıyor ki? Hizmet varsa halk görür/yaşar! Masrafını halka dağıtsa daha İYİ ama algıya devam!” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kalabalıklığını "lebaleb" sıfatıyla ifade ettiği AKP kongrelerinin ardından, AKP’li Elazığ Belediyesi bilim insanlarının uyarılarına rağmen yüzlerce kişiyle, kapalı bir ortamda “2. Yıl Tanıtım Programı” gerçekleştirdi. AKP’li belediyenin gerçekleştirdiği toplantıda sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı görüldü.

Belediye Başkanı Şerifoğulları, iki yılda gerçekleştirdikleri çalışmaları, "Aşkla çalıştık, Gururla Sunuyoruz" sloganıyla düzenlenen 'Hizmette 2. Yıl Tanıtım Programı’nda anlattı.

Bir otelde düzenlenen programa Vali Erkaya Yırık, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, AKP Elazığ Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar, Metin Bulut, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, ilçe, belde belediye başkanları, ilgili daire ve kurum müdürleriyle pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda davetliler katıldı.

Editör: TE Bilişim