Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, İstanbul Beşiktaş'ta bir otelde eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürüldü.
GREEN CARD'I VARDI
Filiz Aker'le ilgili bilgiler ise kısa süre içerisinde ortaya çıktı. Aker uzun yıllar mankenlik yaptıktan sonra green card alarak ABD'de yaşamaya başladı.

MIAMI'DE YAŞIYORDU
14 Haziran 2016'dan beri Miami'de yaşayan Filiz Aker, kısa süre önce İstanbul'a geri döndü. 2015 yılında evlenen Vatan Şaşmaz'la İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde buluştu. Şaşmaz'a arkasından 3 - 4 el ateş eden Aker, ardından da aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

DETAYLAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI
Şaşmaz'ın kapıya doğru ilerlerken sevgilisi eski manken Filiz Aker vurulduğu iddia ediliyor. Ünlü sunucuyu vuran Aker ise daha sonra intihar ettiği öğrenildi.

Aker'in Şaşmaz'dan 3 dakika önce odaya girdiği, Şaşmaz'ın odaya girmesinden sonra olayın yaşandığı belirlendi.

Şaşmaz'ın sırtından vurulduğu, Aker'in de başına ateş açarak intihar ettiği tespit edildi.

Polisin ilk belirlemelerine göre Aker, Vatan Şaşmaz'ın sırtına 4 kurşun sıkıyor. Şaşmaz'ın kaçmaya çalışırken vurulduğu değerlendiriliyor.

1 AYDIR OTELDE KALIYORMUŞ
İlk gelen belirlemelere göre Vatan şaşmaz'ı öldüren ve daha sonra intihar eden Filiz Aker'in yaklaşık bir aydır aynı otelde kaldığı ortaya çıktı. Aker, Green Card sahibi ve ABD'de yaşıyor. 1963 doğumlu Aker'in ruhsatlı silahı olduğu ve olayın da bu silahla gerçekleştiği tahmin ediliyor.

Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere göre de Filiz Aker akşam saatlerinde arkadaşlarıyla yemek yerken bir telefon alıyor. Daha sonra odaya çıkıyor. Bir süre haber alınamayınca arkadaşları odaya çıkıyor ancak kapı açılmıyor. Otel görevlilerinin kapıyı açmasıyla gerçek ortaya çıkıyor.

Editör: TE Bilişim