Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ekranlara geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Sancaklı, "Ömür boyu peşindeyim." dedi.

2017 yılında Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Boşnaklara hakaret eden ve gelen tepkiler üzerine programdan çıkarılan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde ekranlara geri dönmüştü.

Kütahyalı'nın geri dönüşünün ardından zehir zemberek açıklama yayınlayan MHP’li Saffet Sancaklı ise “Sırpların işlediği vahşi katliamların acı hatırasını hatırlatırcasına, Boşnak kardeşlerimize yaptığı hakaret, şeytana peşkeş çektiği ağzından dökülen pisliklerdir” ifadelerini kullandı.

“İnanın insan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum” diyen Sancaklı, “Cemaat devlete sızıyor, cemaat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşan ben oldum hocam’ diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır” ifadelerini kullandı.

Sancaklı'nın açıklaması şu şekilde...

Gazeteciliğe Türkiye’de FETÖ’nün bir operasyon odası olarak iş gören Taraf’ta başlayıp kısa sürede, bağımsızlığa, Milliyetçiliğe, Türk Ordusuna en galiz ifadelerle saldırmaya başlayan Rasim Ozan'ı kim yada kimler korur, Ankara’nın saygın bir iş adamı tarafından hangi amaçlarla yeniden ekrana çıkarılır bilmiyorum. Bildiğim tek şey, aslında FETÖ’yü yalayıp yutmuş, Türk Ordusuna düzenlenen kumpas davalarını haysiyetsizce savunmuş bu adamın işlediği pislikler artık lağımdan taşmaktadır.

Sırpların işlediği vahşi katliamların acı hatırasını hatırlatırcasına, Boşnak kardeşlerimize yaptığı hakaret, şeytana peşkeş çektiği ağzında dökülen pisliklerdir. Sanmayın ki ben Boşnak kardeşlerimin hassasiyeti ile bu çukur herife karşı çıkıyorum. Onun pis ağzından çıkan hiçbir şey Boşnakların tertemiz ruhunu kirletemez. İnanın İnsan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum.

Türk ordusunun Suriye'de yeni bir zafere hazırlandığı şu günlerde Taraftaki pislikleri ile onlarca şerefli Türk subayına kumpas kuran FETÖ’yü savunan bu lağım çukuru kokan adamın ekranlara çıkmasının, şehitlerimizin aziz hatırasını kirleteceğini düşündüğüm için bu adama karşıyım.

“Cemaat devlete sızıyor, cemat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiparane ve en etkili savaşan ben oldum Hocam” diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır. 2015 Tarihin'de “Bu Memlekette Bir gün Zekeriya Öz'ün Heykeli Dikilecektir”, diye tverden bağıran bu adamın hala dışarıda olması bile büyük bir talihsizliktir.

Bu haysiyet fukarası adamı gözümüzün önünden çekin ki, Sırp zulmünü, FETÖ kumpasını tekrar tekrar hatırlamayalım. Kültür dünyamızın acı kaybını yaşadığımız Haluk Dursun Hocamızın cenaze akşamı ekranlara çıkartılan bu çukur herifin gençlerimizi ve dimağlarımızı zehirlemesine müsaade etmeyin. Milli devletin inşası için her türlü çabayı gösterdiğimiz şu hassas günlerde millete, devlete ve acısı olan insanlara saygısı olmayan, adını anmayı ar kabul edeceğim şahıs gibi şarlatanları TV ve gazetelerde görmeyi Türk milleti hak etmiyor.

Editör: TE Bilişim