Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk de Habererk yazarı Habib Yalçın’ı unutmadı.

Başsağlığı mesajları şu şekilde:

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ: Ömrünü Türk Milliyetçiliği’ne adamış, büyük dava ve düşünce adamı Habib Yalçın’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk: Eski yazarımız değerli kardeşim Habib Yalçın elim hastalığa yenilerek hayata veda etti. Kendisine rahmet diliyor sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Yiğit Emre Altun: O bir ülkücü idi. Vaktinde sıkıntılar çekti. Çileli ömründe kansere yenik düştü. Habib Yalçın vefat etti. Rabbim rahmet eylesin…

Prof. Dr. Sezgin Çelik: Ömrünü Ülkücü Harekete ve rahmetli Başbuğ’umuza adayan yiğit abim, samimi dost ve gönül adamı Habib Yalçın ağabeyimin vefat haberini aldım. Çok üzgünüm. Mekanı cennet olsun. Rabbim rahmet eylesin. Seni çok özleyeceğiz abi.

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan: Aile dostum, ağabeyim Habib Yalçın vefat etmiştir. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Ömrünü Türk milliyetçiliği davasına adayan kıymetli kardeşim, ülküdaşımız Habib Yalçın'ı kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun

HABİB YALÇIN KİMDİR?

Alparslan Türkeş’in Almanya ziyaretlerinde evinde kaldığı bilinen Habib Yalçın Alparslan Türkeş hakkında bir kitap da kaleme aldı. Alparslan Türkeş’in Bilinmeyen Anıları kitabı 2019'da raflarda yerini aldı.

Habib Yalçın Avrupa Türk Federasyonlarında uzun yıllar yöneticilik yaptı.

Habib Yalçın aynı zamanda Habererk’te senelerce yazarlık yaptı.

Editör: TE Bilişim