AK Parti’nin ahlâksız troll ve troliçelere karşı alacağı tavrın, sandıktaki mesajın alınıp alınmadığını göstereceğini ifade eden Alpay,  Belma Satır'ın, AK Parti ile seçmen arasında ombdusman statüsüne sıçrama kurnazlığını gösteren Kaplan’a, veriği tepkinin, istikrarlı bir tavıra ulaşması gerektiğini vurguladı.

Alpay’ın yazısında konuyla ilgili kısım şöyle:

“Öyle ki bu çirkin ve yıkıcı iklim Cumhur İttifakı’nın selameti açısından mesailerinin bir kısmını Bahçeli ve MHP güzellemesine teksif eden ahlaksız trolleri bile kapsam alanına sokmakta tereddüt etmemektedir. Fakat ne gam! Bir dönem Fetullah ve çetesine övgüler düzerek güç devşiren troller son dönemde Bahçeli ve MHP, Perinçek ve Vatan Partisi etrafında sempati haleleri oluşturmak üzere türlü türlü danslar yapıyorlar. Ancak aynı çevreler eşzamanlı olarak Erdoğan’ın “mesajı aldık” çıkışıyla sergilediği özeleştiriden güya durumdan vazife çıkarma aşkıyla AK Parti teşkilatlarına yönelik operasyonlar tertiplemeye başladılar.

Toplumu irrite eden, siyasete tepki ve mesafe koymaya iten ahlaksız trol-troliçe rolünden hızlıca AK Parti ve seçmen arasında ombudsman statüsüne sıçrama yapma kurnazlığına AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır’ın gösterdiği tepki umarız ki anlamlı ve istikrarlı bir tavır oluşturur.

Asalak takımı yeni dönemde yeni bir konumlanış için zemin yoklarken örneğin M. Belma Satır’a gösterilen açık ya da örtülü fakat kesinlikle örgütlü saldırılara karşı sergilenecek tavır seçmenden gelen mesajın ne düzeyde alındığını ve etkili bir muhasebeye alan açılıp açılmayacağının bir göstergesi olacaktır elbette.”

Editör: TE Bilişim