Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye'de ilk koronavirüsünün tespiti sonrasında okullar ile üniversitelerin tatil ilan edilip edilmeyeceği konusunda bir açıklamada bulunacak. Hangi illerde okullar ve üniversiteler tatil?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının açıklanması sonrasında gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrildi. Virüsün tespitinin akabinde bugün Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi'nde yapılacak Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da yer alacak.

Milli Eğitim Bakanlığı ise daha sonrasında saat 16.30'da bir basın açıklaması yaparak koronavirüs nedeniyle okulların be üniversitelerin tatil ilan edilmeyeceği konusunda bilgilendirmede bulunacak?

Yarın 12 Mart 2020 Perşembe Okullar Tatil Mi? Hangi İllerde Okullar ve Üniversiteler Tatil?

Koronavirüs nedeni ile İstanbul Kadir Has Üniversitesi, eğitim ve öğretime ara verildiğini resmen duyurdu. 6-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan bahar dönemi yarı yıl tatilinin 20 Mart tarihine kadar süreceği ifade edildi.

Bahçeşehir Üniversitesi de öğrenciler ile birlikte akademisyenlerin kampüse gelmemelerini derslerin evden online canlı yayınla yapılması kararını aldı.

MEF Üniversitesi de akademisyenlerini bilimsel konferans ve sunumlar da dahil olmak üzere yurt dışı çıkışlarını durdurma kararı aldı.

Editör: TE Bilişim