Giydiği mavi okul önlüğü ile bir anda tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen yavru köpek Fındık hayatını kaybettiği. Daha öncesinde gençlik hastalığına yakalanan Fındık, bir süredir veteriner hekimliğinde tedavi görmekteydi.

Geçtiğimiz günler içerisinde gençlik hastalığına yakalanan Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu yavru köpek Fındık'ı kaybettik. Tokat'ın Turhal ilçesindeki bir mezarlıkta kimsenin olarak bir öğretmen tarafından bulunarak okula getirilen Fındık, kendisi için dikilen mavi önlüğü giyince bir anda hem öğrencilerin hem de okulun maskotu haline gelmişti.

Hayatını Kaybetti

Geçirdiği gençlik hastalığı nedeni ile Ankara'da özel bir klinikte tedavi görmeye başlayan Fındık, rahatsızlığının diğer köpeklere de bulaşmaması açısından karantinaya alınmış ve masrafları da bir hayvan sever tarafından karşılanmıştı.

Veteriner Tekniker Yağmur Denli son olarak yaptığı açıklamasında, Fındık'ın küçük bedeninin bu hastalığı taşımadığını ve aramızdan ayrıldığının acı haberini verdi. Ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını vurgulayan Denli, bu süreç içerisinde kendileri ile beraber olan herkese teşekkürlerini ileterek Fındık'ın artık bir melek olduğunu da sözlerine eklemeden geçemedi.

Editör: TE Bilişim