"Gün itibariyle seçim sath-ı mailine girdik. Cumhurbaşkanı seçiminin öne çekilmesi isabetli oldu. Harp hiledir. Allah hayırlı etsin."

Bahadıroğlu, gelen tepkiler üzerine ise "özrü kabahatinden büyük" denecek bir twit attı.

"Seçim bir uzlaşma değil mahiyeti icabı bir "çatışma"dır. Özünde rekabet olan herşey çatışmadır. Yani bir nevi "harp"tır. "Harp hiledir" sözü de bana değil Peygamberime aittir. Bilenler konuşsa yanmam, bilmeyenler konuşuyor. Umrumda değil."

Yavuz Bahadır'a sormak istiyoruz. Peygamber Efendimiz, seçimde hile yaptı mı?

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda halka seslenmiş ve bu zata sert tepki göstermişti.

Akşener konuşmasında "Sizden bir ricam, arzum var. Sandıkları İYİ Partililer koruyacak ama siz de orada olacaksınız. Sandık hilesinin önüne geçeceksiniz. En büyük hile sandıkta yapılır. Kendisini çok derin Müslüman kabul eden Erdoğan'a akıl vermekle kendini meşhur etmeye çalışan bir zatın bugün bir beyanı var, 'Harp halidir, hile helaldir' diye. Ben de buradan sesleniyorum. Muhteremler, ben de sizler gibi köylü kızıyım. O zor şartlardan gelmiş biri olarak, kuzu otlatmış, keçi sağmış, ekin biçmiş, tütün dizmiş biri olarak diyorum ki sandıkları biz koruyacağız, milletimiz koruyacak. Ancak geçen seferki gibi YSK üzerinden bir şey yapmaya kalkarsanız bir kez daha söylüyorum, bütün bu acayip fetvaları size yediririm." demişti.

Editör: TE Bilişim