BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, yaptığı yazılı açıklamada, BBP'nin kurucu Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nun vefatının 9'uncu yılı nedeniyle anma töreni düzenleneceğini belirtti.

Helikopter kazası sonucu 2009'da 5 arkadaşı ile vefat eden merhum Yazıcıoğlu için anma törenlerinin 25 Mart Pazar günü Tacettin Sultan Dergahı'nda başlayacağını aktaran Karabulut, "Ömrü boyunca birlik ve beraberliği her şeyin üstünde tutan, ülkemiz ve Türk milleti için önemli hizmetlerde bulunan değerli gönül ve siyaset adamı şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 yol arkadaşını şükran, minnet ve ihtiramla bir daha yad edeceğiz. Şehitlerimize bir kez daha Cenabı Allah'tan rahmet, camiamıza, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileklerimi bildiriyorum." ifadesini kullandı.

"Şehadetinin 9. Yılında Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu Hasretle Yad Ediyoruz" yazılı bilboard ilanlarıyla pankart, döviz ve afişlerle düzenlenen etkinliklerin duyurusunun yapılmaya başlandığına işaret eden Karabulut, Tacettin Sultan Dergahı'nda 25 Mart'ta kılınacak sabah namazının ardından, Yazıcıoğlu'nun kabri başında anma gününün başlayacağını bildirdi.

Karabulut ayrıca, 30 Mart'ta verilecek öğle yemeğinin ardından akşam Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu'nda, "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu Hasretle Yad Ediyoruz" temalı toplantı düzenleneceğini bildirdi.

Kaynak: aa