İYİ Parti milletvekili Koray Aydın’ın da Meclis'te Devlet Bahçeli ile bir araya gelip samimi tokalaşmaları dikkat çekmişti. Ayrıca İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu'nun da yemin ettikten sonra Bahçeli'nin yanına gittiği görüldü. Dervişoğlu'nun Bahçeli'nin yanına gidip eğildiği görüldü.

MHP’nin yayın organı Ortadoğu gazetesinin bugünkü birinci sayfalarında Meclis’teki tartışmaya sessiz kaldığı görüldü.

Öte yandan İmtiyaz sahibi İYİ Parti milletvekili Ahmet Çelik'in olduğu Yeniçağ Gazetesinin de aynı tavrı göstermesi  "MHP için Ortadoğu ne ise, İYİ Parti için Yeniçağ o mu oluyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Gücünü özgürlüğünden alan Yeniçağ Gazetesinin hem gazete hem de internet ayağının bu kadar duyarsız davranması, yönetim sorununu akıllara getirdi.

Adı İYİ Parti Danışmanı olan ama hiç bir şey danışılmayan bir takım yanar dönerlerin köşelerinden kurucularımıza hakaret etmesine bile sessiz kalan bu yönetim ve yayın mantığı, ne yazık ki, Pravda olmaya mahkumdur.


Dün sansürden yakınanların, bugün günlük siyasi gerekçeler ve ilişkilerden dolayı sessiz kalmaları hangi gazetecilik ilkesine sığdığı ise merak edilen başka bir konudur.

Yeniçağ Gazetesinin internet ayağı şuan bulunduğu yerin kat be kat yukarılarda olması gerekirken, neden bu kadar zayıf kaldığı ise, yöneticilerin kendilerine sorması gereken ayrı sorudur.

Kitleleri harekete geçirecek güç varken, "küçük olsun benim olsun" mantığımı, yoksa beceriksizlik mi, o ise bambaşka bir konu....
 

Editör: TE Bilişim