Yılmaz Güney, Pkk'lı teröristlere şehit diyor! Zafer Partisi'nden Çirkin katile kral diyenlere tokat gibi sözler!

Yılmaz Güney, Pkk'lı teröristlere şehit diyor! Zafer Partisi'nden Çirkin katile kral diyenlere tokat gibi sözler!
Çirkin katil Yılmaz Güney'in 1984 yılında Pkk'lı terörist leşlere şehit dediği görüntüler üzerinden Zafer Partisi'nden Çirkin katile kral diyenlere tokat gibi sözler geldi.

Habererk / Haber Merkezi

Çirkin katil Yılmaz Güney'in 1984 yılındaki skandal konuşması yeniden gündeme geldi.

Güney skandal konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Biz, dört bir yandan işgal altında tutulan bir sömürge ülkenin çocukları değil bağımsız ve birleşik Kürt ülkesinin, Kürdistan’ın çocukları olmak istiyoruz.

Yaşasın bağımsız, birleşik, demokratik Kürdistan."

Güney'in 1984 yılında Pkk terör örgütü kurulduktan sonraki yıllardaki bu konuşmasında, "Dağlarda, ovalarda dövüşerek bu uğurda şehit düşenlerin..." şeklindeki kullandığı ifadeler "Pkk'lı leşlelere şehit diyor" Şeklinde yorumlandı.

Pkk'lı Yılmaz Güney'e kral diyenlere Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve GİK üyesi Ayla Ergüven Ülük'ten tokat gibi sözler gelmesi takdir edildi.

Ülük şu ifadeleri kullandı:

"Ne kralı? İstiklal mahkemelerinde kellesi alınacakların başında gelir ancak kendisi bu haine methiyeler düzen de bunun gibi haindir"

HABERERK YAZARI BURAK CANDAŞ'IN ÇİRKİN KRAL DEĞİL ÇİRKİN KATİL YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.