Dün yayınladığımız “Ölüm almaya gitmişler” haberinden sonra bölgede yaşayan vatandaşlar mesaj, telefon ve watsapp haber hattımızı mesaj yağmuruna tutular.

CHP’li belediyenin kesinlikle pazar ve işlerini denetlemediğin anlatan bölge sakinleri, “Hala önlem alınmamış olması kontrollü bağışıklık için pilot bölge mi seçildi” sorusunu sormaktan geri durmadılar.

Pazarlarda sokaklarda sosyal mesafe konusuna halkın kısmen uyduğunu, ama Belediyenin hiçbir işlem yapmadığını, hatta uyarıda bile bulunmadığını ve durumun önümüzdeki günlerde çok sıkıntı çıkarını söylediler.

CHP'li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’den açıklama

CHP'li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, "Tüm ekip olarak, Başkan Yardımcılarım, Müdürlerim, Şeflerim ve belediye çalışanları ile Küçükçekmecelilerin emrinde, hizmetindeyiz."

Başkan Çebi, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Sevgili Küçükçekmeceliler, zor günlerden geçiyoruz. Tüm dünyanın başına bela olan bir virüsle ülkece, topyekün savaşıyoruz. Herkes bilir ki ulus olarak çok daha büyük zorlukları yaşadık ve elbirliğiyle üstesinden geldik. Yine geleceğiz. Elimizde, eteğimizde, soframızda, yüreğimizde ne varsa onları paylaşacak, onları çoğaltacağız. Bugün en ufak ayrım gözetmeden el ele, gönül gönüle verme zamanıdır. Bugün emekle, duayla, inançla, bilimle birbirimize kenetlenme zamanıdır. Tüm Küçükçekmeceli hemşehrilerim müsterih olun; haftanın 7 günü, günün 24 saati burada, aranızda, yanınızdayım. Tüm başkan yardımcılarım, tüm müdürlerim yani Küçükçekmece Belediyesinin tüm personeli sizin emrinizde, sizin hizmetinizdedir. Hiç çekinmeden, kaygılanmadan, en ufak bir telaşa düşmeden, neye ihtiyacınız varsa bizi arayın. Biz buradayız, emirlerinize hazırız ve unutulmasın, birlikte başaracağız." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim