Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, bugün yaptığı basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Suriyeli sığınmacılar tartışması kirli bir planın parçasıdır. Hiçbir değeri olmayan istihbaratçı artığı siyasetçilerin bu konudaki çırpınışlarının sebebini anlıyoruz" sözlerine cevap verdi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ ‘’ Erdoğan bana “istihbaratçı artığı” demiş. Enişten mi söyledi? Ben istihbaratçı değilim. Ancak senin devlet yönettiğini zannedip FETÖ’cü istihbaratçı artıkları ile Tuncay Güney ile Ergenekon davası oluşturduğunu, Şemdin Sakık gibi bir asker katili ile Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’u tutuklattığını, devletin haremi ismeti olan Özel Kuvvetler Komutanlığının arşivini FETÖ’cü sözde yargıçlara teslim ettiğini biliyorum. 20 seneden buyana Türk devletinin bütün bilgileri, dosyaları, dinlemeleri senin elinde. Al onları gel televizyonda tartışalım. Tabii, biz televizyonda tartışmadan önce keşke sen Rahmetli Erbakan hocanın hala kayıtlarda duran iddialarına cevap verseydin. 

Senin Türk Milletine değer vermediğini biliyoruz.

Bana “değersiz” demişsin. Tabii, senin için değersiz olacağım. Ben Suriyeli değilim. Senin Türk Milletine değer vermediğini biliyoruz. Bulgaristan’dan sürgün edilen 300 bin Türk’ün gelmesine karşı çıktın. 7.7 milyon Suriyeliye 100 milyar dolar harcadın. İstihbaratçı değilim ama bak ben iyi bir bilim insanıyım. Bütün hayatın boyunca başından sonuna tek bir kitap okumadığını tahmin ediyorum. Benim kitaplarımı üst üste koysak senin boyunu aşar. 

Atatürk’ün askeri, istihbaratçısı, bilim insanı, köylüsü, işçisi olmak bir Türk için en büyük şereftir.

Birde benim görev emrini yerine getirdiğimi söylemişsin. Sayın Erdoğan, bak bu doğru. Benim bir görev emrim var. Ve görevi bana sen yaşamdaki en büyük politik düşmanın olan, ismini yüzlerce tesisten sildiğin, Milletin hafızası ve kalbinden çıkarmak istediğin Gazi Mustafa Kemal Atatürk verdi. Atatürk’ün askeri, istihbaratçısı, bilim insanı, köylüsü, işçisi olmak bir Türk için en büyük şereftir. Türk milli ve üniter devletinin savunmak için mücadele benim ve bütün Zafer Partililerin görevidir. 

2023 senin için final.

Son olarak, 2023 final değil başlangıçtır. Yanlış. Senin için final. Türk Milleti için Atatürk Cumhuriyetinin 2. Yüzyılının başlangıcıdır. Sen de gideceksin. Suriyeliler ve diğerleri de.’’ ifadesinde bulundu.

Editör: TE Bilişim